Кокосово масло

15.00 лв

Наличност:
1
Код на продукта:
M_4
Бърза поръчка
*Име:

*Телефон:
Въведете кода:

Добавете си данните.

Share

Описание

100% Натурално

Ползи за кожата

• Подмладяващи свойства: подходящо за всички типове кожи – млада, зряла, суха, чувствителна, нормална, включително и мазна. Попива напълно и не запушва порите. Нанесено върху лицето или тялото кокосовото масло се топи и изцяло прониква в кожата. Тя става мека, нежна, а малките бръчици изчезват.

• За коса: Възвръща здравия вид на косата, възстановява увредена и чупеща се коса, премахва пърхута.

• За златист загар: слънцезащитно средство и осигурява красив, равномерен и златист загар.

• Антиинфекциозни и противовъзпалителни свойства: Смята се, че то стимулира функциите на имунната система, защото съдържа 50% лауринова киселина, която има антибактериални и противовирустни свойства заради това е чудесно средство и за възстановяване на наранена или нацепена кожа, а ако искате да предпазите кожата си от раздразнения, го нанасяйте след епилация, поддържа здравословния баланс на кожата.

Използване: Топи се при температурата на кожата. - За лице и тяло - можете да нанасяте кокосовото масло върху всички зони, включително клепачите и устните. То е хипоалергично и няма никакви противопоказания. - За коса – възстановява увредена и чупеща се коса, премахва пърхота. Ако маслото е в твърдо състояние, предварително го разтопете на водна баня. Към него можете да прибавите мед или жълтък. След това го нанесете по цялата дължина на косата и го оставете да подейства половин-един час и измийте косата с шампоан. Ще забележите, че косъма е по-еластичен, бляскав и жив.

 

INCI: 100% Cocoa Butter

 

*INCI standards for International Nomenclature of Cosmetic Ingredients. The INCI system was established in the early 1970’s by the Personal Care Products Council (former CTFA, Cosmetic, Toiletry, and Fragrance Association) and the list is maintained by the Personal Care Products Council. INCI names are used in the United States, the European Union, China, Japan, and many other countries, for listing ingredients on cosmetic product labels. With few exceptions, the INCI labeling names in all countries are the same

Отзиви (0)

Напишете отзив