Обеци - Ръката на Фатима

7.00 лв

Наличност:
3
Код на продукта:
O_1
Бърза поръчка
*Име:

*Телефон:
Въведете кода:

Добавете си данните.

Share

Описание

Ръчно изработени обеци от естествени камъни: халцедон, необработен цитрин и необработен аметист, висулката е метална и символизира ръката на Фатима.

- Халцедонът  е захранващ камък, който издига братството и добрата воля и увеличава груповата стабилност. Камъкът абсорбира негативната енергия и след това я разсейва, за да предотврати по-нататъшното и предаване.

- Цитринът  е един от камъните на благополучието. Този изпълнен с динамика камък учи как да показваме и привличаме богатството и просперитета, успеха и всякакви добри неща. Цитринът носи щастие, щедрост и окуражава. Има властта да дава радост на притежателите си. Мрачното настроение и негативните мисли нямат място около цитрина.

Аметистът е изключително мощен и защитен камък с висока духовна вибрация. Предпазва от психическа атака, преобразувайки енергията в любов. Аметистът блокира стреса и негативните енергии в околното пространство. Усилва съзнанието и медитацията. Притежава също и силни лечебни свойства и издига усета за духовното. 

- Хамса или ръката на Фатима - Хамса  е символ от Близкия изток датиращ от древни времена, проектиран да ни защитава от лоши очи, лош късмет, както и от завистта на другите. Амулетът се среща по цял Свят. Индусите го наричат “Хумса”, а евреите - „Хамеш“.  Ръката е символ на търпение и вяра, а също така на действие, сила, власт и защита. Символизира петте основни стълба в религията - вяра, молитва, поклонничество, пост и милосърдие . Това е един от силните амулети, който има спиращо действие на негативна енергия не само спрямо собственика на амулета, но и спрямо имуществото му.

Отзиви (0)

Напишете отзив