Обеци Тройна сила

7.00 лв

Наличност:
3
Код на продукта:
O_3
Бърза поръчка
*Име:

*Телефон:
Въведете кода:

Добавете си данните.

Share

Описание

Ръчно изработени обеци от естествени камъни:амазонит, родонит и мъхов ахат.

 

- Амазонитът успокоява нервната система и синхронизира физическото тяло с ефирното. Помага да се видят двете страни на даден проблем или различните гледни точки. На емоционално равнище амазонитът облекчава емоционални травми, премахва притеснението и страха, прогонва негативните енергии и раздразнението. Балансира енергиите в много аспекти на личността.

- Родонитът уравновесява емоциите, подхранва любовта и насърчава чувството за единство между хората. Притежава способността да показва различните страни на нещата, също така стимулира, пречиства и активира сърцето и сърдечната чакра. Заземява енергията, балансира ин и ян и помага за разгръщането на пълния потенциал. Той е полезен в случаите на емоционален шок и паника и предоставя подкрепяща енергия на душата по време на този процес. Камакът резонира силно с прошката и спомага за сдобряването след стара обида и оскръбление.

Мъховият ахат е стабилизиращ камък, здраво свързан с природата. Той е кристалът на новоно начало и освобождава духовните окови и блокажите. Той е камакът на богатството и привлича изобилието. Психологически подобрява самочувствието и укперва положителните страни на личността. Премахва страха и стреса, усилва желанието за нови начинания, вдъхновявайки с нови идеали след период на застой. 

Отзиви (0)

Напишете отзив