Хороскопът за 20 април 2016г.

20/04/2016

хороскоп, дневен хороскоп

Овен 

На работното място се очертават ядове, които до голяма степен се дължат и на личното ви отношение. Всичко това обаче ще се окаже буря в чаша вода - няма да имат особена важност и не представляват проблем за никого. Накрая ще отчетете срядата като ден, който ви носи сполука в материален план и ви предоставя благоприятни възможности за парични печалби. Едва ли ще има някой от зодията, който да пренебрегне действията си в тази посока. 


Телец

На Телците нищо не им се дава даром, защото те си го взимат. Не се противопоставяйте на събитията и не ги приемайте като рискове или предизвикателства. Луната ви настройва сантиментално и емоционално, но вие се пазете от нервни изблици. Наложете си строга дисциплина и нещата ще вървят. Пазете документи, карти, пари и ценности. Постарайте се да бъдете с близките си по-отворени и сърдечни и с повече внимание към любимия човек.


Близнаци

Опитайте се да бъдете полезни не само на себе си, но и на тези, които ви помолят за подкрепа, защото от тях могат да дойдат истинските ви придобивки. Възможно е мнозина да изберат нов път, което ще им даде и повече възможности в бъдещето. Ще имате способността лесно и безболезнено да се освобождавате от многобройните пречки от професионален и материален характер. Опитайте се да бъдете по-практични, когато става въпрос за пари. 


Рак

Проектите ви най-вероятно ще зависят и от това колко гъвкави можете да бъдете при изпречкващите ви се на пътя затруднения. Не се отказвайте дори нещата за вас да не вървят гладко. Необходимо е да мислите в далечна перспектива в професионално отношение, ако искате да се радвате на добър баланс и в материалната сфера. Ще ви се наложи да се справяте с огромен брой предизвикателства, отправени ви от бивши делови партньори. 


Лъв

Днес ще се радвате на добри постижения в професионалната сфера, от които можете да донесете ползи не само за себе си, но и за околните. В тази връзка участието ви в обществени проекти също ще е печеливш ход. Не се съпротивлявайте срещу правила или принципи, наложени ви от началници или институция. Вечерта някои ще проявят излишна раздразнителност към близък приятел. Опитайте се да се отърсите от някои свои вредни навици.


Дева 

Не влизайте в спорове, от които можете да загубите приятел, близък или пари. Стремете се да сте добър слушател, защото това ще ви помогне в бъдеще. В любовта се съобразявайте с интимната си половинка. Обърнете гръб на личното си нетърпение, за да постигнете по-добри резултати в общуването със заобикалящите на работното място. Необходимо е да сте по-отворени към заобикалящия ви свят, за да откриете нови възможности.


Везни

Добри ще са възможностите ви за амбициозни и дългосрочни проекти, но от вас се изисква устойчивост и работа. Не се отказвайте, дори да сте посъветвани от някого, че мечтите ви са обречени на провал. Ще сте затрупани с работа в професионалната сфера. Не се опитвайте обаче да оставяте задълженията си за по-подходящ според вас момент, защото тогава приоритетни ще са друг тип задължения. Не допускайте да бъдете ограничавани от страна на приятели. 


Скорпион

Планирайте задълженията си така, че да имате достатъчно време за по-приятни и отпускащи занимания. Спортът за удоволствие ще има и полезен ефект върху здравословното ви състояние. В любовта част от вас ще се раздвояват в чувствата си, което може да доведе и до значителни затруднения за вас, и то най-вече за това, че няма да сте сигурни към коя посока да се ориентирате. Ще ви се наложи да действате според обстоятелствата в личен и материален план. 


Стрелец

Възможно е заобикалящите ви да повлияят по някакъв начин на професионалното ви развитие. След обяд някаква ситуация ще ви подскаже, че е необходимо да се адаптирате към всякакъв вид изменения в работата. Напълно възможно е именно силните страни, които притежавате, да ви помогнат да извлечете максимални облаги независимо от предизвикателствата, отправени ви от звездите. Бъдете прями към приятелите си, но не и към деловите си партньори. 


Козирог

Възможно е да посветите цялото си време за постигането на напредък, който ще ви даде много повече свобода от тази, с която сте разполагали до момента. Пазете се от развиване обаче на емоционална удовлетвореност, по-добре намерете баланса между личния си и деловия живот. Стабилността ви не е гарантирана нито на работното място, нито в личния ви живот, но от вас зависи в каква посока ще насочите усилията си, за да не се чувствате ограбени. 


Водолей

Стремете се да не оставяте нищо на съдбата. Същото правило важи не само за парите ви, но и за отношенията ви с интимната половинка. Реагирайте спокойно на някои капризи, проявени от страна на малките и възрастни членове от вашето семейство. Възможно е изключително лесно да харчите наличните си парични средства, което може да доведе до известни проблеми за вас от материален характер. Опитвайте се поне да не се сдобивате с излишни за вас вещи.  


Риби

Нищо няма да е в състояние да ви спре от предначертаните планове. Като че ли и броят на благодетелите ви значително ще се увеличи. Не се колебайте да бъдете себе си и да поставяте условия, които ще ви гарантират спокойствие не само в делови, но и в материален план. С дипломатичност ще постигнете повече, отколкото с властно налагане на мнението си над околните. Използвайте максимума на възможностите си, като дадете изява на знанията и енергията си.