Довиждане 2017 и Здравей 2018

Дойде 31 декември 2017 – краят на годината.

Много неща се случиха, много неща отминаха и много се промениха. Не знам от къде да започна, може би от началото, което ще ни отведе в края. Игра на думи, мисли и емоции, кръговрат, 365 дни изпълнени с надежда, мечти, тъга, разочарование, светлина. За мен беше добра година, от онези, които ще ги помня, не защото се омъжих и след това загубих много скъп човек…, а защото пораснах и се промених. Усетих пътя си, знам накъде искам да вървя и започнах да крача със смели крачки. Може би се лутах прекалено много, цели 32 години, може би много пъти съм била на пътя си, но не съм го разпознавала, не съм чела знаците, може би… Сега знам, че правя това, което искам и обичам, че не правя компромиси със себе си и с хората около мен. Не ме е страх да изричам истината, дори и да не удобна понякога и да не се харесва на всички. Аз съм си аз и се харесвам, обичам и уважавам и ако до преди известно време бях забравила да правя тези неща, сега съм си ги припомнила много добре и няма да спра. Заобиколена съм от хората, които обичам и които и мен ме обичат. С „магическа пръчка“ изчезват хората, които не ме разбират или не вибрираме на едни честоти. Разбирайте го, както прецените за добре. Не ме е страх, защото страхът рушeше основите ми, а аз искам да градя, да вървя и да сбъдвам мечтите си!
2017 ми даде много нови хоризонти, и успях да посетя нови световe – Сешейлите, Мароко. Пътешествията променят човешката душа, никога не се връщаш същия и искаш да пътуваш и опознаваш все повече и повече. Бракът противно на очакванията, не ме промени, а затвърди мнението ми, че е една формалност за радост на близките, в която се потапяш за 12 часа и след това остават красивите спомени и снимки.
Загубата на близкия ми човек ме промени. Знам със сигурност, че не губим хората, които обичаме, докато имаме спомен и мисъл към тях. Не искам да пиша в момента още на тази тема, защото ще изместя фокуса.
2017 – беше вълшебна, изпращам я с любов в сърцето, добра мисъл и вяра, че дадох най-доброто от себе си!
2018 – сестра ми ми пожела нещо, да се сбъдне една мъничка, моя сладка мечта! Пожелавам си го с цялата душа! Да бъде!
Пожелайте си и вие нещо – не забравяйте да благодарите за всичко, което имате и докато се вглеждате в искриците на бенгалския огън си спомнете, че сте точно там, където трябва да бъдете и най-хубавото предстои <3

Обичам Ви!
Очаква ни една прекрасна 2018 година и вярвам, че ще започнем да се виждаме лично и по-често. Ще разберете как скоро 😉

Esi

Поздрав с тази вдъхновяваща песен <3

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *