Идва Коледа

Остават 45 дни до Коледа…???
Обратното броене може да започне, както и мечтите по идващите празници, малките приготовления, мислите за подаръци. Ах, как обичам точно тази част от годината!?
В Коледата има нещо вълшебно, което чакам с нетър
пение. ?
Минало годишното пожелание на сестра ми се сбъдна, една малка моя мечта се случи ❤️  Пожелавайте си, дайте воля на най-смелите си мечти, направете си списък с нещата, които искате да постигнете или благодарите от сърце. Животът е изпълнен с неочаквани обрати, изненади и блянове. Имаме силата да материализираме мислите си, възползвайте се от нея. Ако желаете нещо с чисто сърце, то ще дойде при вас. Никога не губете вяра в чудесата, защото не знаете какво ви очаква зад ъгъла. А Дядо Коледа със сигурност ви е приготвил много изненади, хубави емоции и коледна магия. Забравете за топлото време на вън, края на годината идва и нищо не може да я спре. През декември мисля, че ще завали сняг… така го чакам. С първия сняг, който пада всяка година си пожелавам нещо и почти винаги се сбъдва. Казвам Ви, има нещо магачно в този период ?
Тепърва ще пиша много за Коледа, защото я чакам с нетърпение. Животът ми ще се промени през новата година и се надявам всичко да е добре ?
Тайната на успеха е в това да правите нещо различно, иновативно, лудо дори.

 

Имайте прекрасна събота, пък аз ще си мечтая за зимата, снега, миризмата на домашно изпечени курабийки и коледната украса ? Слънцето навън не може да ме спре ?

 

Esi ?

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *