Медитация – Биорезонанс на честотите на възнесението от Мария Арабаджиева

Мария Арабаджиева e книгоиздател и основател на издателство „Мария Арабаджиева“. В своята дългогодишна професионална дейност Мария Арабаджиева издава едни от най-значителните езотерични книги в България. Тя е създател и на единствения по рода си в България „Клуб на книгата“. Фейсбук групата на клуба – https://www.facebook.com/clubabagar/

Честотите на Възнесението (Честотите на Солфеджио) са своеобразен камертон на нашето тяло и съзнание, на нашите енергийни центрове. Те са били известни както в Древен Египет, така и в Древна Гърция.
Музиката на честотите на Възнесението е открита отново от доктор Джоузеф Пулео, който изучава историята на григорианските монаси и открива, че песнопението им има мощна лечебна сила именно заради аранжировката на шестте тонове на солфеджио. Тези честоти хармонизират биополето на човека, влизайки в резонанс с неговите биоенергийни центрове. Честотите на Възнесението могат да бъдат ползвани за включване на механизма за саморелугиране на организма.
Тази медитация използва всичките 9 Честоти на Възнесението, а именно: 174, 285, 396, 417, 528, 741, 852 и 963 Хц. Всяка Честота трябва за звучи в продължение на 3 минути, така че общата продължителност на медитацията е 27 минути.
Медитацията „Биорезонанс на честотите на Възнесението“ е хармонизирана с честотата 7.83 Хц – това е честотата на Резонанса на Шуман.
На всеки тон съответства определена честота:

– Първите три честоти са свързани с подсъзнанието (174-285-396 Хц.)
На тези честоти се осъществява освобождаване от вибрациите на страха, вината, комплексите, вкоренени в подсъзнанието.

– Следващите честоти влияят на центровете на диафрагмата (4 чакра) до 7 чакра (Сахасрара):
*417 Хц – премахване на блокажите, условностите, привичките и откриване на съзнанието за приемане на промените
* 528 Хц – преобразуване и чудо (излекуване на ниво ДНК)
*639 Хц – общуване, взаимовръзки, взаимоотношения
*741 Хц – събуждане на интуицията
*852 Хц – премахване на стериотипите, възстановяване на невронните връзки
*963 Хц – център на духовната подреденост, включване към висшите сили

Как да медитираме?
Заемете удобно положение на тялото, затворете очи, спрете вътрешния диалог и след няколко минути ще влезете в приятно състояние на вътрешно спокойствие. На обикновен (непрактикувал) човек за това са му нужни около 8 минути. Преди медитацията задължително изпийте чаша чиста вода.

Честотите за медитация:

Медитацията е публикуана с разрешението на Мария Арабаджиева, а аз искам да и изкажа благодарност за споделенето знание! Каквото е горе, това е и долу и каквото е долу, това е и горе!

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *