Нови хоризонти и мечти

Здравейте, 

Последните месеци, почти половин година, се изгубих и не съм писала. Имам си причина за това, но ще Ви я споделя скоро.
А от няколко дни си мисля за Проект-Щастие и последните 7 години. Всеки ден влагам вдъхновение, мисъл и добро чувство във всяка публикация. Това го приемам като призвание и лична мисия. Ако знам, че поне 10 човека са се усмихнали, замислили или им е помогнало да намерят път към себе си, значи моята цел е постигната. Споделете с мен за вас какво е тази страница. Тя не е просто картинки и текст, има си собствен дух, който се носи в годините и завладява хората.
Аз се занимавам с езотерика повече от 15 години, основно с четене на много и различни книги, практикуване на чи гун, посещение на семинари, самоанализ и моя програма и философия за личностно развитие. Нямам сертификация, защото в България не мога да се обуча на нещата, които желая, а засега не мога да отделя времето да отида в чужбина. Имам интерес към Астрологията, но не съм задълбочавала в нея, защото отново се разочаровах от хората, които практикуват. Като че ли съм прекалено идиалистично настроена към духовното. За мен, то наистина е духовно и вярвам, че хората които имат познание, трябва да го дадат с чисто сърце и без злоба. Уви, попадам точно на обратното за момента, но това е друга и дълга тема.
Споделям тези лични неща с вас, защото усещам, че е дошло времето групата и хората, които сме в нея да се развием, да направим нещо заедно. Още не съм решила какво, но вярвам, че ще успея и ще намеря пътя. Радвам се на всички вас, които познавам и не познавам. Всеки лайк на страницата или на мое вдъхновение ме прави щастлива. И да, мога да кажа, че съм щастлив човек 🙂
Началото е дадено, сега ще почна да поддържам блога с такива леки и приятни писания, а за другите хоризонти, вярвам, че пътя сам ще ми се покаже.
Бъдете добри, благословени и много щастливи.
Никога не се предавайте от мечтите си, щастието може да се крие зад ъгъла 😉

 

С много обич, 

Esi

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *