Шестица чаши

02.04.2020
Карта на деня: Шестица чаши ?
Ключови думи: интеграционна памет, среща, обмен на информация
Астрологично съответсвие на чашите:  Риби, Рак, Скорпион
Шестицата чаши представя мястото на баланса, срещите и единството. На нивото на сърцето, линейното време престава да съществува. Съзнанието използва линейното време, за да пречупи преживяванията на минало и настояще, което не е ограничено от времето. Всъщност миналото и настоящето се сливат и остава само Любовта.
Картата показва, че в момента може да интегрирате дарбите и опита, които притежавате  от детството си или минал живот – със съзнанието, което имате сега в настоящето. Нищо не се губи за сърцето, което доказва защо може да срещнете човек, който обичате след дълго време и да продължавате да изпитвате същите чувства. По тази причина, картата може да показва връщане на старо приятелство или любим, или възстановяване на връзка с човек или място, което има важна връзка за вас с миналото ви.
Шестицата чаши също представя обмяната, която възниква между двама души или две нива на осъзнаване. Тя може да показва обмяна на подаръци или чувства, или да посочва сърдечна размяна между вас и заобикалящото ви обкържение. Може да създадете дълбок афинитет към Природата, към своята градина или към дърветата и животните. Може също така да осъзнаете своята взаимна връзка със собственото ви чувство за дом – красотата на къщата ви, енергията, която притежава домът ви. ?

Автор на тълкуването: Еси ⭐️

 

 

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *