От Великден до Коледа

Не съм писала от Великден, а скоро идва Коледа…🎅🏻
От една страна е много несериозно от моя страна, от друга – аз никога, като че ли, не съм приемала блогът си за сериозно нещо…, което ме кара да се замисля и да преоценя приоритети си.

През последните 9 години, Проект-Щастие ми доказа, че мога да пиша, вдъхновявам и развивам себе си. Това никак не е малко, но и има към какво да се стремя.  Основното, за което ще пиша днес е, новата рубрика, която започвам, а именно „Дневно лунно тълкуване и карта Таро“.
Мисля, че първата колода с карти Таро си я купих през 2015 година, но нищо не разбирах и не можех да разбера. През годините си купувах различни колоди, опитвах се да ги разгадавам, но не успешно. През 2018 година, докато бях бременна се записах на курс по Нумерология. Жената, която ми преподаваше също така беше добър таролог и психолог. След като приключих курса, на следващата година се записах на курс по Таро. Не успях да го завърша, защото тогава усетих, че това не е моето. Така времето си течеше, аз си четях от тук от там за картите. Гледах ги като експонати колодите, който вече сигурно са над 10… и не можех да прозра какво ми показват чрез символите. Така един ден по неведоми пътища стигнах до колода, която ми „говореше“ чрез образите си. След това намерих една книга на телефона си (имам навика да си свалям онлайн книги, които после не чета) за Таро, която напълно описваше моите усещания за новата колода. Така картите намериха мен и аз намерих тях. В новата рубрика освен какъв лунен ден сме и фазите на луната ще описвам и една карта, която ще отговаря за деня като енергия и усещане.

Относно Луната – имам интерес към Астрологията, но засега нищо не съм предприела по-сериозно в тази насока. Луната обаче ме интересува от много отдавна, винаги следя Новолунията, интересувам се от влиянието и върху човешката психика. След като една година наблюдавах циклите, през които преминава, и ежедневното и влияние върху животът ми, реших, че това е една необятна тема, в помощ отново на човешката душа. Има много книги и помагала, които ползвам и вярвам, че споделената информация ще ви е интересна и полезна. 

Така реших да обединя двата си интереса – Луна и Таро и да видим къде ще ни отведе тази лунна пътека, обсипана със символи и загадки. Надявам се да четете и да ви бъде интересно и полезно, както и да коментирате, за да обменяме опит и виждания. Проект-Щастие има затворена група  Inspitir – https://www.facebook.com/groups/inspirit3 , където може да се присъедините и да четете малко по-духовно насочени публикации от мен. Пожелавам си късмет, успех и упоритост с новата рубрика и нека доброто бъде с мен.❤️

Еси ⭐️

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *